Home
 
gebruikersnaam  
 
wachtwoord  
Gegevens onthouden
 
     

Workshop Second Screen Engagement


   OVER UVDT

Innovatieprojecten UvdT2
Doelstelling
Innovatiethema's
Deelnemers UvdT1
Deelnemers UvdT2
Deelnemers UvdT3
Innovatieprojecten UvdT1
Innovatieprojecten UvdT2
Innovatieprojecten UvdT3
Organisatie
Kennispartners
Leveranciers
Vragen en opmerkingen
terug

Update UvdT2: van pitch naar coalitie

Sinds de pitchmiddag op 26 september is er achter de schermen van Uitgeverij van de Toekomst 2 al een heleboel gebeurd.  Het was de eerste grote netwerkbijeenkomst sinds de kick-off, waarin het verkennen van raakvlakken tussen innovatie ambities centraal stond. Tijdens de speeddate-sessie schoven zij daarvoor bij elkaar aan.

Foto: Elisabeth Egon Viebre

Tijdens deze dag was er gelegenheid om in te schrijven voor workshops, wat massaal is gedaan en waarvan een groot deel al heeft plaatsgevonden. ‘Visie en Scenarioplanning’ trok zelfs meer dan 25 deelnemers!

“De pitch van ons bedrijf werkte als honing voor de bijen en bracht mij met de juiste bedrijven in contact. Ik heb dit als zeer waardevol ervaren.” 
Deelnemer UvdT2

De rol van de coaches is in het kader van het vormen van samenwerkingsverbanden tussen de deelnemers onontbeerlijk geweest.  Zij hebben in series gesprekken met hun ‘coachees’ in kaart gebracht wat de individuele wensen en mogelijkheden zijn en deze omgezet naar concrete projecten.

Het blijkt dat er al veel contact is tussen de deelnemers en dat de meeste deelnemers hun projecten aan het concretiseren zijn. Een aantal is al ruimschoots onderweg met het realiseren van innovatiedoelstellingen. Dat is goed nieuws!

Eind dit jaar zal het proces van coalitievorming voor alle deelnemers afgerond worden. Vol goede zin starten de deelnemers het nieuwe jaar met het uitvoeren van hun gezamenlijke plannen. Wij verklappen nog niets, maar zien er erg naar uit om alle innovatieve ideeën werkelijkheid te zien worden!


Foto: Elisabeth Egon Viebre

 
reageer 3 reacties
 
 
 

karina disse:Oi, meu sonho eh fazer facul de emfermagem e entar para o projeto rondon, esse projeto já esteve em minha cidade, e foi muito bacana.Quero muito patricipar!!! http://uvincgir.com [url=http://amnmvlrav.com]amnmvlrav[/url] [link=http://wkiaojeyy.com]wkiaojeyy[/link]
5kERGvJy61  wpg3kdoCB 13-05-2016 20:33:25

Buying a home is the biggest investment any of us will make in a lifetime. being educated in the current market your purchasing in will help keep the stress down and the excitement high. Learn all you can then speak to your local mortgage priofssoenal to guide you the rest of the way. Good Luck and happy trails to being a homeowner.
AtSkm5rxaL  t0IxyJn6PJ 12-05-2016 07:38:54

At last some rationality in our little dbtaee.
wJOgoKdjGUEOtlT  HJRpwdiEz 17-04-2013 14:41:08

terug
       
 
Uitgeverij van de Toekomst | Stationsplein 28 | 1382 AD Weesp | T: 0294 - 41 09 19 | E: info@uvdt.nl | I: www.uvdt.nl


Disclaimer


© 2011, UVDT. All rights reserved.