Home
 
gebruikersnaam  
 
wachtwoord  
Gegevens onthouden
 
     

Workshop Second Screen Engagement


   OVER UVDT

Innovatieprojecten UvdT2
Doelstelling
Innovatiethema's
Deelnemers UvdT1
Deelnemers UvdT2
Deelnemers UvdT3
Innovatieprojecten UvdT1
Innovatieprojecten UvdT2
Innovatieprojecten UvdT3
Organisatie
Kennispartners
Leveranciers
Vragen en opmerkingen
terug

Uitnodiging deelname ‘Uitgeverij van de toekomst 2’

2 september 2011

In augustus zijn GEA consultancy en Stichting Informatie Media Innovatie met 35 deelnemers gestart met het gezamenlijke innovatieprogramma ‘Uitgeverij van de toekomst’, ondersteund door een innovatiesubsidie (IPC) van Agentschap NL van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.
 
Momenteel wordt het vervolgproject ‘Uitgeverij van de toekomst 2’ voorbereid, met daarbij zicht op verschillende subsidiemogelijkheden ten behoeve van de deelnemers. Uitgeverijen worden uitgenodigd aan dit uitdagende innovatieprogramma deel te nemen. Het streven is maximaal 40 kleine, middelgrote tot grote uitgeverijen en uitgeefgroepen bij elkaar te brengen. Voor deelname aan ‘Uitgeverij van de toekomst 2’ hebben zich inmiddels circa 15 uitgeverijen aangemeld en een aantal grote uitgeverijen overweegt momenteel deelname.
De organisatie van het innovatieprogramma ‘Uitgeverij van de toekomst’ is in handen van GEA consultancy, senior organisatieadviseur André Knol (initiatiefnemer en programmamanagement) en Stichting Informatie Media Innovatie (penvoerder), onder directie van Wim Verbei.
 
‘Uitgeverij van de toekomst’ is een op innovatie gericht samenwerkingsverband van kleine, middelgrote tot grote uitgeverijen van dagbladen en nieuwsmedia, publiekstijdschriften, vak- en wetenschapuitgaven, educatieve informatie en boeken, alsmede met ‘branchevreemde partijen’ die bijvoorbeeld zijn gericht op augmented reality, gaming of media-exploitatie. De ondernemers werken in het collectief project met elkaar samen en kunnen op individueel niveau profiteren van de gemeenschappelijke innovaties. ‘Uitgeverij van de toekomst’ is een innovatieprogramma speciaal voor uitgevers die willen innoveren naar nieuwe businessmodellen, crossmediale inzet van hun content en concrete nieuwe producten en diensten en tevens de efficiency in het vervaardigingproces willen verbeteren.

Subsidieregeling voor de realisatie van innovatie
De beoogde subsidie of combinatie van subsidies bedraagt € 13.000,- tot € 48.000,- per onderneming voor een periode van een half tot twee jaar, ter dekking van de kosten verbonden aan de collectieve èn daarop afgestemde individuele innovatieprojecten. Afhankelijk van de subsidie of combinatie van subsidies is de eigen financiële inbreng per deelnemer € 4.500,- tot € 12.000,- en de bijdrage in tijd circa 40 tot 400 uur.
Voor meer informatie over het programma en de mogelijkheden informeer via het informatieformulier of mail naar info@uvdt.nl

 
reageer 4 reacties
 
 
 

Time to face the music armed with this great ifnormatoin.
FxXUUtluuqUx  MpFttNNYPBJYYa 16-04-2013 23:41:02

Hot damn, looking pertty useful buddy.
pPdAdXZv  JAmGuKFJSco 16-04-2013 17:46:35

Wat een super leuke winactie! Ik volg je op blvoigoln en heb je post 'geliked' onder de naam beautyliefde. Ook volg ik je op twitter via de naam beautyliefde. Waarom ik dit graag zou willen winnen? Omdat het me ontzettend gaaf lijkt om eens e9chte somkey eye producten te hebben, en om mama mee op te maken als ze straks uit het ziekenhuis komst van een facelift en ooglid correctie, want ik bedoel, dan zie je er niet echt charmant uit? haha!
rkffhTUCmIjVwR  JUREISNktBGnuwaLNS 21-06-2012 06:19:49

Gaaf! Ik volg je via bloglovin' (mwpzunde[at]gmail[dot]com) en heb het bhrciet geliked. Ik volg je op Twitter (mwpzunde). Ik zou deze set graag winnen omdat ik dan ten eerste een mooie ooglook kan maken, maar omdat het poeder is kan ik er ook super nagellak van maken! Door een beetje poeder in doorzichtige nagellak te doen krijg ik unieke nagellak! Misschien zijn de kleuren wel te mengen.. Ik zou er dus mooie ooglooks mee kunnen maken en kunnen experimenteren met nagellak maken!
ttHNKkBSPf  LwElRZqcX 19-06-2012 15:07:29

terug
       
 
Uitgeverij van de Toekomst | Stationsplein 28 | 1382 AD Weesp | T: 0294 - 41 09 19 | E: info@uvdt.nl | I: www.uvdt.nl


Disclaimer


© 2011, UVDT. All rights reserved.