Home
 
gebruikersnaam  
 
wachtwoord  
Gegevens onthouden
 
     

 
   mk-Nieuws

Nieuwsoverzicht
Flitsberichten

Nieuwsoverzicht


Uitnodiging iPublish Event

FNV KIEM organiseert op vrijdag 26 juni het iPublish Event voor alle werkenden in de uitgeverijbranche. Met o.a. een spectaculair optreden van Waylon en stand-up comedian Harry Glotzbach.
lees meer >>>
 


 

Uitgeverij van de Toekomst 3 afgerond en akkoord bevonden

Het innovatietraject Uitgeverij van de Toekomst 3 is begin 2015 afgerond en inmiddels akkoord bevonden door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).
lees meer >>>
 


 

Foute berichtgeving in media

Woensdag 24 en donderdag 25 september heeft een bericht online gestaan bij Emerce dat negatief was over het resultaat van uvdt2. Dit was gebaseerd op een fout in een tekst van Villamedia, waarbij het woordje 'niet' ontbrak. Er stond daardoor dat slechts twee deelnemers hun doelstellingen hadden behaald. Dit is inmiddels bij beide partijen hersteld. Het programma was een groot succes: slechts twee bedrijven hebben hun doelstellingen níet behaald.
lees meer >>>
 


 

UvdT2 is afgerond en presenteert rapportage met projecten

Subsidieverstrekker Rijksdienst voor Ondernemend Nederland heeft de rapportages over de projecten eind augustus akkoord bevonden. Daarmee heeft ook deze tweede groep innovatieve uitgeverijen het samenwerkingstraject formeel afgerond. Naar aanleiding van dit heugelijke feit is een rapport vormgegeven.
lees meer >>>
 


 

Deelnemers Uitgeverij van de Toekomst 2 leveren innovaties op


lees meer >>>
 


 

       
 
 
Uitgeverij van de Toekomst | Stationsplein 28 | 1382 AD Weesp | T: 0294 - 41 09 19 | E: info@uvdt.nl | I: www.uvdt.nl


Disclaimer


© 2011, UVDT. All rights reserved.