Home
 
gebruikersnaam  
 
wachtwoord  
Gegevens onthouden
 
     

 
   OVER UVDT

Innovatieprojecten UvdT2
Doelstelling
Innovatiethema's
Deelnemers UvdT1
Deelnemers UvdT2
Deelnemers UvdT3
Innovatieprojecten UvdT1
Innovatieprojecten UvdT2
Innovatieprojecten UvdT3
Organisatie
Kennispartners
Leveranciers
Vragen en opmerkingen

PubliQare B.V. 

Contactpersoon: Jeroen Goemans  
website: www.publiqare.nl 

PubliQare is dé specialist op het gebied van efficiënte multi-channel publishing oplossingen.
Wij helpen onze klanten om hun publicatieprocessen zo optimaal mogelijk te automatiseren. Daarbij ligt de nadruk op integratie en implementatie van standaardoplossingen. Of u uw content nu wilt publiceren via Print, Mobiel, Tablet of Social Media, PubliQare levert de kennis en technologie om dit tot stand te brengen. Met een eigen ontwikkelafdeling zijn wij in staat om deze oplossingen volledig naar uw wensen in te richten.
Qare4Media is een dochter van PubliQare en brengt verkoop, marketing en technologie binnen een uitgeverij bij elkaar in nieuwe verdienmodellen. Qare4Media ondersteunt uitgevers daartoe bij het definiëren van merkstrategieën, het uitvoeren van doelgroepmarketing en het vertalen van nieuwe (veelal crossmediale) verdienmodellen naar technologische middelen, die zij tevens implementeert

Onze klanten zijn voornamelijk consumer-, B2B- en educatieve uitgevers. Enkele namen zijn Sanoma Media, Agrimedia, MyBusinessMedia, 360 International, Sdu uitgevers en Weekbladpers. Daarnaast zijn wij werkzaam in het corporate segment.
Kenmerkend voor onze organisatie is ons hoge ambitieniveau en onze grote innovatieve kracht. Ons onderscheidend vermogen is de passie waarmee wij uw publicatie-uitdagingen aangaan. PubliQare maakt deel uit van de Qare Groep. Een dienstverlener die zich met vestigingen in Nederland en het Verenigd Koninkrijk richt op systeem integratie en advisering op het gebied van nieuwe technologie bij uitgevers.

Wilt u meer informatie over onze producten, diensten of workshops? Neem contact op met ons op: 0318 712 999 of stuur een e-mail naar info@publiqare.nl.

       
 
 
Uitgeverij van de Toekomst | Stationsplein 28 | 1382 AD Weesp | T: 0294 - 41 09 19 | E: info@uvdt.nl | I: www.uvdt.nl


Disclaimer


© 2011, UVDT. All rights reserved.