Home
 
gebruikersnaam  
 
wachtwoord  
Gegevens onthouden
 
     

 
   OVER UVDT

Innovatieprojecten UvdT2
Doelstelling
Innovatiethema's
Deelnemers UvdT1
Deelnemers UvdT2
Deelnemers UvdT3
Innovatieprojecten UvdT1
Innovatieprojecten UvdT2
Innovatieprojecten UvdT3
Organisatie
Kennispartners
Leveranciers
Vragen en opmerkingen
Contactpersoon: Bert Moerman - info@heymans-vanhove.nl
website: www.heymans-vanhove.nl

Uitgeven

gaat over het delen van kennis en informatie, ongeacht de wijze waarop die deling plaatsvindt. Nadenken over de wijzigende mediaconsumptie, de maatschappelijke rol van de uitgever en de processen die een optimale vervulling van die complexe rol ondersteunen. Dat is één van de specialiteiten van de Heymans & Vanhove Groep.

Wat we doen
Als dienstverlener leveren wij een breed spectrum aan opmaak- en automatiseringsdiensten voor uitgeverijen en corporate klanten. Van eenmalige specialty-uitgaven tot (semi)geautomatiseerde publicaties en multimediale oplossingen en complete workflows.

We live in a connected world
Wij houden van een uitdaging en dagen u uit uw doelstellingen glashelder te krijgen voordat we samen van start gaan. Dat is van belang om het hoogste rendement uit onze inspanningen en uw investering te halen.
Daarbij kijken we zowel naar het individuele project als naar de context binnen de uitgeverij en benaderen elk vraagstuk of opdracht vanuit een geïntegreerde strategische visie en operationeel pragmatisme.

Focus
Wij geloven niet dat één bedrijf op álle vlakken excellent kan zijn. Daarom werken we met onze vaste kern van uitgeefspecialisten en zijn wij niet bang naar behoefte expertise in te kopen bij onze vaste partners. Onze doelstelling is de beste prestatie te leveren op ons terrein en de klant maximaal te bedienen.

Nederland
Albert Plesmanweg 122
4462 GC Goes
tel: +31 (0)113 257 333
info@heymans-vanhove.nl

België

Meulesteedsesteenweg 396
9000 Gent
tel. +32 9 218 76 10
info@heymans-vanhove.be

       
 
 
Uitgeverij van de Toekomst | Stationsplein 28 | 1382 AD Weesp | T: 0294 - 41 09 19 | E: info@uvdt.nl | I: www.uvdt.nl


Disclaimer


© 2011, UVDT. All rights reserved.