Home
 
gebruikersnaam  
 
wachtwoord  
Gegevens onthouden
 
     

 
   OVER UVDT

Innovatieprojecten UvdT2
Doelstelling
Innovatiethema's
Deelnemers UvdT1
Deelnemers UvdT2
Deelnemers UvdT3
Innovatieprojecten UvdT1
Innovatieprojecten UvdT2
Innovatieprojecten UvdT3
Organisatie
Kennispartners
Leveranciers
Vragen en opmerkingen
Contactpersoon: Cornelis Mol (cmol@juicypear.nl
website: www.juicypear.nl

Juicy Pear Media automatiseert uitgevers, reclamebureaus en overige media bedrijven. Wij richten ons met onze software oplossingen volledig op de media en communicatie-branche met al haar specifieke werkwijzen, vraagstukken en behoeften. Met onze brede kennis en jarenlange ervaring is de insteek altijd het verbeteren van uw bedrijfsproces(sen).

Juicy Pear Media maakt voor haar ¬softwareoplossingen gebruik van Microsoft Dynamics™ NAV, een complete financiële administratie aangevuld met branchespecifieke toepassingen en online applicaties.

Keesing Media Group (Erik de Rijk)

Het inzicht in onze business is enorm toegenomen!

De inzet van de ICT investering is het verbeteren van het proces geweest. Door de implementatie van PublicaSion in combinatie met SubscripSion voor abonnementen zijn onze doelstellingen ruimschoots gehaald. Al onze titel en editie data ligt nu centraal vast. Dit kan eenvoudig worden onderhouden en is altijd up to date.

PublicaSion® :  De meest efficiënte administratie voor uitgevers

PublicaSion maakt de processen van CRM en marketing, portfoliomanagement, planning, orderprocessing, facturatie, e-commerce en rapportages eenvoudig, overzichtelijk en efficiënt. Eén centraal systeem voor het gehele proces betekent een efficiëntere workflow tegen lagere kosten en kortere doorlooptijden.

SubscripSion®  :  De geïntegreerde abonnementen module

SubscripSion biedt u de mogelijkheid om abonnementen af te sluiten met uw klanten voor bepaalde of onbepaalde tijd. Uiteraard is het mogelijk om gebruik te maken van klantspecifieke prijzen en kortingen.

CreaSion®  :  De meest efficiënte projectadministratie

CreaSion® beheert optimaal uw projectadministratie, offertes en managementrapportage. U heeft 24 uur per dag online toegang tot projectdocumenten, financiële gegevens en zo nodig het urenregistratie-
systeem. U krijgt meer grip op uw projecten

       
 
 
Uitgeverij van de Toekomst | Stationsplein 28 | 1382 AD Weesp | T: 0294 - 41 09 19 | E: info@uvdt.nl | I: www.uvdt.nl


Disclaimer


© 2011, UVDT. All rights reserved.