Home
 
gebruikersnaam  
 
wachtwoord  
Gegevens onthouden
 
     

 
   OVER UVDT

Innovatieprojecten UvdT2
Doelstelling
Innovatiethema's
Deelnemers UvdT1
Deelnemers UvdT2
Deelnemers UvdT3
Innovatieprojecten UvdT1
Innovatieprojecten UvdT2
Innovatieprojecten UvdT3
Organisatie
Kennispartners
Leveranciers
Vragen en opmerkingen
Contactpersoon Marieke Rooswinkel (marieke.rooswinkel@red5.nl)
www.red5.nl

Red5 is leverancier van ICT totaaloplossingen, gespecialiseerd in softwareontwikkeling voor uitgeverijen en treed op als technische partner. Red5 is een vooruitstrevend bedrijf waarin mensen, processen en technologieën voortdurend aanpassen aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van development en beheer. Red5 blinkt uit in applicatie ontwikkeling. Voor het web, voor mobiel of juist cross-media. Variërend van eenvoudige internetsites tot geavanceerde applicaties die gebruik maken van de laatste internet technologieën.
 
Bij ons bent u aan het juiste adres voor onder andere websites, tablet publishing, mobiele apps voor tablets en smartphones, voor Android en iOS. We kennen onze klanten en weten wat er speelt. Die jarenlange ervaring delen we graag met u. Naast het ontwikkelen van apps en websites zorgen wij er ook voor dat deze blijven draaien. Het belang en de vele mogelijkheden van goede web/applicatie hosting worden nogal eens onderschat. Verschillende applicaties hebben verschillende vereisten voor beschikbaarheid, beveiliging, data opslag en –verwerking. Wij leveren u de hosting oplossing dat het beste bij u past. Daar hebben we de kennis, ervaring en de juiste infrastructuur voor.
De juiste inzet van development, hosting en consultancy heeft geleid tot de ontwikkeling van een aantal standaardoplossingen waar desgewenst maatwerk aan is toe te voegen. Waarbij we telkens de afweging maken om het maatwerk op te nemen in de standaard of klantspecifiek houden. Dit realiseren wij door een maatwerk aanpak met de best passende mix van analyse, advies en samenwerking met onze klanten. Door actief mee te denken betrekken wij zowel onszelf als de klant in het gehele proces. Door deze dynamiek kunnen wij snel en flexibel handelen. Bij al onze producten en diensten staat de kwaliteit en aansluiting op uw bedrijfsprocessen en businessmodellen centraal. 
Onze aanpak kenmerkt zich door een praktische benadering, nauwe betrokkenheid en hoogwaardige specialistische kennis. Doordat wij het volledige proces overzien nemen wij de verantwoordelijkheid en staan wij garant voor uptime en performance. Wij werken nauw samen met creatie en ontwikkelaars om een zo goed mogelijke balans te creëren tussen vormgeving en functionaliteit. Het resultaat is een excellente dienstverlening voor onze klanten.

Red5 is in 2007 als tweemansbedrijf opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 25 medewerkers en een eigen kantoor in India. Wij werken graag voor organisaties en merken die zich net als ons uitgedaagd voelen door hedendaagse mogelijkheden. Onze klanten komen vaak (maar niet uitsluitend) uit de overheid, media-, uitgeverij- en ICT branche.
Met onze producten en diensten zorgen wij voor de optimale inzet van ICT diensten en ontwikkelingen die een belangrijke bijdrage gaat leveren aan uw doelstellingen en die ook nog eens impact zal hebben bij uw gebruikers. Door onze kennis en kunde te combineren met een pro-actieve houding en daadkracht, is Red5 uw kennispartner en in staat u volledig te ontzorgen. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende demo of advies over de specifieke benodigdheden of mogelijkheden in uw situatie? Vraag het ons.

Red5
Houttuinlaan 14
3447 GM  WOERDEN
+31 (0) 88 888 55 00

       
 
 
Uitgeverij van de Toekomst | Stationsplein 28 | 1382 AD Weesp | T: 0294 - 41 09 19 | E: info@uvdt.nl | I: www.uvdt.nl


Disclaimer


© 2011, UVDT. All rights reserved.