Home
 
gebruikersnaam  
 
wachtwoord  
Gegevens onthouden
 
     

 
   OVER UVDT

Innovatieprojecten UvdT2
Doelstelling
Innovatiethema's
Deelnemers UvdT1
Deelnemers UvdT2
Deelnemers UvdT3
Innovatieprojecten UvdT1
Innovatieprojecten UvdT2
Innovatieprojecten UvdT3
Organisatie
Kennispartners
Leveranciers
Vragen en opmerkingen
Innovatieprojecten en cases UvdT3

E-commerce platform voor beleggers

Een dienstverlener op beleggingsgebied en een uitgever bundelden hun krachten en ontwikkelden een onafhankelijk crossmediaal kennis en e-commerce platform voor financiële producten en beleggingsfondsen.

lees meer >>> 

Cross-mediaal platform voor architectuur

Twee vakuitgevers op het gebied van architectuur ontwikkelden gezamenlijk een crossmediaal platform en community voor architectuur en stedenbouw.

lees meer >>> 

Wat gaan we doen?

Om toeristen en bewoners in het gebied Castricum aan Zee t/m Callantsoog beter te kunnen informeren, ontwikkelden twee bedrijven een crossmediaal contentplatform voor de Noord-Hollandse kuststrook.

lees meer >>> 

Crossmediale publieksagenda

Drie regionale uitgevers ontwikkelden gezamenlijk een webbased CRM/CMS systeem waarin evenementen, uitgaan en shoppen in de publieksagenda aan elkaar worden gekoppeld.

Nijmegen-amuseer-je2

Het collectief bestond uit uitgevers van stadsmagazines en uitgaansagenda’s in Maastricht, Sittard-Geleen en Nijmegen. Ten behoeve van hun innovatieve publieksagenda is een online CRM/CMS systeem gebouwd waarin een koppeling is gerealiseerd tussen het culturele veld, evenementen, horeca en shoppen en diverse culturele partners, de lokale en regionale overheid en productorganisaties. In de agenda is online ook het culturele cursusaanbod en het aanbod op maat van actieve cultuurparticipatie opgenomen. De agenda is crossmediaal, d.w.z. de activiteiten in de online agenda worden automatisch geplaatst in de printuitgave en zijn tevens mobiel bereikbaar.

Zie o.a. MaastrichtNet.agenda en Nijmegen.Amuseerje.nl.


Het project werd uitgevoerd door Buro 46, Uitgeverij Week In Week Uit, en Qua Vadis Uitgeverij.

Buro 46 is uitgever van een lokaal/regionaal stadsmagazine met een maandagenda, gericht op de regio Sittard-Geleen.

Uitgeverij Week in Week uit is uitgever van de cultuuragenda Week IN Week UIT voor de omgevingMaastricht, in print (oplage 7.000 ex.) en digitaal.

Quo Vadis Uitgeverij geeft het Nijmeegse uitgaansmagazine Quo Vadis uit en een website met de culturele agenda van Nijmegen en omstreken.

Maastrichtnet2

terug 

Crowdsourcing platform voor verandermanagement

In een collectief innovatieproject ontwikkelden twee bedrijven een crossmediaal crowdsourcing platform voor verandermanagement, leiderschap en innovatie.

lees meer >>> 

Platform voor web-to-print POD

In een collectief innovatieproject werd een web-to-print en printing-on-demand oplossing voor educatief materiaal en (algemene) boeken tot stand gebracht.

lees meer >>> 

Online platform met marketingmogelijkheden

Een gezamenlijk begonnen innovatieproject voor de ontwikkeling van een crossmediaal platform en app voor IT en industrie, leidde uiteindelijk tot de oprichting van een nieuwe onderneming, HortiLeads.

lees meer >>> 

E-commerce platform voor regionale retail

In een gezamenlijk innovatieproject ontwikkelden drie ondernemingen een crossmediaal e-commerce en contentplatform voor lokale en regionale retail.

lees meer >>> 

E-learning en videoplatform

Twee ondernemingen ontwikkelden in collectief innovatieproject een cross-mediaal e-learning en videoplatform voor onderwijs en omroep.

lees meer >>> 

Platform en app voor MKB

Drie bedrijven ontwikkelden gezamenlijk een cross-mediaal platform en app voor zakelijke gebruikers en beslissers in MKB.

lees meer >>> 

Webplayer met e-commerce app

In een collectief innovatieproject ontwikkelde Rige Entertainment een app voor de ontsluiting van muziek- en radiogerelateerde mobiele content.

lees meer >>> 
       
 
 
Uitgeverij van de Toekomst | Stationsplein 28 | 1382 AD Weesp | T: 0294 - 41 09 19 | E: info@uvdt.nl | I: www.uvdt.nl


Disclaimer


© 2011, UVDT. All rights reserved.