Home
 
gebruikersnaam  
 
wachtwoord  
Gegevens onthouden
 
     

 
   OVER UVDT

Innovatieprojecten UvdT2
Doelstelling
Innovatiethema's
Deelnemers UvdT1
Deelnemers UvdT2
Deelnemers UvdT3
Innovatieprojecten UvdT1
Innovatieprojecten UvdT2
Innovatieprojecten UvdT3
Organisatie
Kennispartners
Leveranciers
Vragen en opmerkingen
Innovatieprojecten en cases UvdT3

E-commerce platform voor beleggers

Een dienstverlener op beleggingsgebied en een uitgever bundelden hun krachten en ontwikkelden een onafhankelijk crossmediaal kennis en e-commerce platform voor financiële producten en beleggingsfondsen.

lees meer >>> 

Cross-mediaal platform voor architectuur

Twee vakuitgevers op het gebied van architectuur ontwikkelden gezamenlijk een crossmediaal platform en community voor architectuur en stedenbouw.

lees meer >>> 

Wat gaan we doen?

Om toeristen en bewoners in het gebied Castricum aan Zee t/m Callantsoog beter te kunnen informeren, ontwikkelden twee bedrijven een crossmediaal contentplatform voor de Noord-Hollandse kuststrook.

lees meer >>> 

Crossmediale publieksagenda 

Drie regionale uitgevers ontwikkelden gezamenlijk een webbased CRM/CMS systeem waarin evenementen, uitgaan en shoppen in de publieksagenda aan elkaar worden gekoppeld.

lees meer >>> 

Crowdsourcing platform voor verandermanagement

In een collectief innovatieproject ontwikkelden twee bedrijven een crossmediaal crowdsourcing platform voor verandermanagement, leiderschap en innovatie.

lees meer >>> 

Platform voor web-to-print POD

In een collectief innovatieproject werd een web-to-print en printing-on-demand oplossing voor educatief materiaal en (algemene) boeken tot stand gebracht.

Science-Guide2

In dit project is een uitgeefplatform gerealiseerd dat de gehele waardeketen van het uitgeven faciliteert. Productie en levering van boeken uit voorraad of on-demand kunnen ermee direct door de uitgever of content-owner zelf gedaan worden.

Het ontwikkelde platform stelt die content-owners in staat zelfstandig hun content te vermarkten; daardoor zijn ze in beginsel niet meer afhankelijk van traditionele partijen zoals uitgevers. Voor traditionele uitgevers betekent de beschikbaarheid van het uitgeefplatform dat veel taken die zij tot nu in eigen huis en door de eigen organisatie uitvoerden, extern door het platform kunnen worden verzorgd.

Het ontwikkelde platform wordt met name toegepast bij Science Guide.nl, een community voor het hoger onderwijs dat lectoren in staat stelt hun content over onderzoek voor bedrijven en kenniskringen beter te ontsluiten voor een groter publiek. Twee Hogescholen (InHolland en Hogeschool Rotterdam) hebben in 2014 de toepassing afgenomen.


Het project werd gerealiseerd door Gopher BV. De partner waarmee Gopher in dit project samenwerkte ging halverwege het traject failliet.

Gopher BV is uitgeverij voor Author Initiated Publishing, en ondersteunt auteurs met editorial services en marketing bij de uitgave van een boek onder het merk Gopher.nl. Onder het merk Bookalike biedt Gopher facilitaire ondersteuning aan algemene en educatieve uitgevers bij boekproducties.

terug 

Online platform met marketingmogelijkheden

Een gezamenlijk begonnen innovatieproject voor de ontwikkeling van een crossmediaal platform en app voor IT en industrie, leidde uiteindelijk tot de oprichting van een nieuwe onderneming, HortiLeads.

lees meer >>> 

E-commerce platform voor regionale retail

In een gezamenlijk innovatieproject ontwikkelden drie ondernemingen een crossmediaal e-commerce en contentplatform voor lokale en regionale retail.

lees meer >>> 

E-learning en videoplatform

Twee ondernemingen ontwikkelden in collectief innovatieproject een cross-mediaal e-learning en videoplatform voor onderwijs en omroep.

lees meer >>> 

Platform en app voor MKB

Drie bedrijven ontwikkelden gezamenlijk een cross-mediaal platform en app voor zakelijke gebruikers en beslissers in MKB.

lees meer >>> 

Webplayer met e-commerce app

In een collectief innovatieproject ontwikkelde Rige Entertainment een app voor de ontsluiting van muziek- en radiogerelateerde mobiele content.

lees meer >>> 
       
 
 
Uitgeverij van de Toekomst | Stationsplein 28 | 1382 AD Weesp | T: 0294 - 41 09 19 | E: info@uvdt.nl | I: www.uvdt.nl


Disclaimer


© 2011, UVDT. All rights reserved.