Home
 
gebruikersnaam  
 
wachtwoord  
Gegevens onthouden
 
     

 
   OVER UVDT

Innovatieprojecten UvdT2
Doelstelling
Innovatiethema's
Deelnemers UvdT1
Deelnemers UvdT2
Deelnemers UvdT3
Innovatieprojecten UvdT1
Innovatieprojecten UvdT2
Innovatieprojecten UvdT3
Organisatie
Kennispartners
Leveranciers
Vragen en opmerkingen
Innovatieprojecten en cases UvdT3

E-commerce platform voor beleggers

Een dienstverlener op beleggingsgebied en een uitgever bundelden hun krachten en ontwikkelden een onafhankelijk crossmediaal kennis en e-commerce platform voor financiële producten en beleggingsfondsen.

lees meer >>> 

Cross-mediaal platform voor architectuur

Twee vakuitgevers op het gebied van architectuur ontwikkelden gezamenlijk een crossmediaal platform en community voor architectuur en stedenbouw.

lees meer >>> 

Wat gaan we doen?

Om toeristen en bewoners in het gebied Castricum aan Zee t/m Callantsoog beter te kunnen informeren, ontwikkelden twee bedrijven een crossmediaal contentplatform voor de Noord-Hollandse kuststrook.

lees meer >>> 

Crossmediale publieksagenda 

Drie regionale uitgevers ontwikkelden gezamenlijk een webbased CRM/CMS systeem waarin evenementen, uitgaan en shoppen in de publieksagenda aan elkaar worden gekoppeld.

lees meer >>> 

Crowdsourcing platform voor verandermanagement

In een collectief innovatieproject ontwikkelden twee bedrijven een crossmediaal crowdsourcing platform voor verandermanagement, leiderschap en innovatie.

lees meer >>> 

Platform voor web-to-print POD

In een collectief innovatieproject werd een web-to-print en printing-on-demand oplossing voor educatief materiaal en (algemene) boeken tot stand gebracht.

lees meer >>> 

Online platform met marketingmogelijkheden

Een gezamenlijk begonnen innovatieproject voor de ontwikkeling van een crossmediaal platform en app voor IT en industrie, leidde uiteindelijk tot de oprichting van een nieuwe onderneming, HortiLeads.

Greenhow2

 

Gezamenlijk ontwikkelden de partijen een online content platform dat diverse vormen van content op een voor internet optimale wijze ontsluit en tevens marketingmogelijkheden genereert. Alle trafic op het platform wordt ‘in beeld gebracht’ en met een maximale ‘call to action’ in elke vorm van content kan aan deelnemers/leveranciers op het platform een maximaal aantal leads worden aangeboden.

Op basis hiervan hebben Stijlmeesters en Mario Bentvelsen Journalistieke Producties

een contentplatform gebouwd dat de bedrijven in gezamenlijkheid uitgeven in de door hen samen opgerichte onderneming HortiLeads.

De eerste toepassing van dit nieuwe platform is in beta-versie te vinden op GreenHow.nl, dat zich richt op de technische toeleveranciers in de internationale glastuinbouw. De techniek voor het platform is zodanig opgezet en ingericht dat het ook voor andere publicaties en uitgevers in licentie kan worden uitgegeven.


Het project werd gerealiseerd door Stijlmeesters v.o.f. en Mario Bentvelsen Journalistieke Producties.

Stijlmeesters v.o.f. is een redactie- en communicatiebureau dat actief is in de wereld van Energie, Techniek en Bouw.

Mario Bentvelsen Journalistieke Producties levert content, (web)redactie en eindredactie. Specialisatie: tuinbouw, food, techniek, handel, logistiek en energie.

terug 

E-commerce platform voor regionale retail

In een gezamenlijk innovatieproject ontwikkelden drie ondernemingen een crossmediaal e-commerce en contentplatform voor lokale en regionale retail.

lees meer >>> 

E-learning en videoplatform

Twee ondernemingen ontwikkelden in collectief innovatieproject een cross-mediaal e-learning en videoplatform voor onderwijs en omroep.

lees meer >>> 

Platform en app voor MKB

Drie bedrijven ontwikkelden gezamenlijk een cross-mediaal platform en app voor zakelijke gebruikers en beslissers in MKB.

lees meer >>> 

Webplayer met e-commerce app

In een collectief innovatieproject ontwikkelde Rige Entertainment een app voor de ontsluiting van muziek- en radiogerelateerde mobiele content.

lees meer >>> 
       
 
 
Uitgeverij van de Toekomst | Stationsplein 28 | 1382 AD Weesp | T: 0294 - 41 09 19 | E: info@uvdt.nl | I: www.uvdt.nl


Disclaimer


© 2011, UVDT. All rights reserved.