Home
 
gebruikersnaam  
 
wachtwoord  
Gegevens onthouden
 
     

 
   OVER UVDT

Innovatieprojecten UvdT2
Doelstelling
Innovatiethema's
Deelnemers UvdT1
Deelnemers UvdT2
Deelnemers UvdT3
Innovatieprojecten UvdT1
Innovatieprojecten UvdT2
Innovatieprojecten UvdT3
Organisatie
Kennispartners
Leveranciers
Vragen en opmerkingen
Innovatieprojecten en cases UvdT3

E-commerce platform voor beleggers

Een dienstverlener op beleggingsgebied en een uitgever bundelden hun krachten en ontwikkelden een onafhankelijk crossmediaal kennis en e-commerce platform voor financiële producten en beleggingsfondsen.

lees meer >>> 

Cross-mediaal platform voor architectuur

Twee vakuitgevers op het gebied van architectuur ontwikkelden gezamenlijk een crossmediaal platform en community voor architectuur en stedenbouw.

lees meer >>> 

Wat gaan we doen?

Om toeristen en bewoners in het gebied Castricum aan Zee t/m Callantsoog beter te kunnen informeren, ontwikkelden twee bedrijven een crossmediaal contentplatform voor de Noord-Hollandse kuststrook.

lees meer >>> 

Crossmediale publieksagenda 

Drie regionale uitgevers ontwikkelden gezamenlijk een webbased CRM/CMS systeem waarin evenementen, uitgaan en shoppen in de publieksagenda aan elkaar worden gekoppeld.

lees meer >>> 

Crowdsourcing platform voor verandermanagement

In een collectief innovatieproject ontwikkelden twee bedrijven een crossmediaal crowdsourcing platform voor verandermanagement, leiderschap en innovatie.

lees meer >>> 

Platform voor web-to-print POD

In een collectief innovatieproject werd een web-to-print en printing-on-demand oplossing voor educatief materiaal en (algemene) boeken tot stand gebracht.

lees meer >>> 

Online platform met marketingmogelijkheden

Een gezamenlijk begonnen innovatieproject voor de ontwikkeling van een crossmediaal platform en app voor IT en industrie, leidde uiteindelijk tot de oprichting van een nieuwe onderneming, HortiLeads.

lees meer >>> 

E-commerce platform voor regionale retail

In een gezamenlijk innovatieproject ontwikkelden drie ondernemingen een crossmediaal e-commerce en contentplatform voor lokale en regionale retail.

Asega-2

Er is een systeem neergezet dat alle typen van informatie (PDF, XML-feeds, tekst, audio, video) gestructureerd kan verzamelen, aanpassen en opslaan en ook weer op een eenvoudige generieke manier kan weergeven. In de output kunnen alle items aan elkaar gekoppeld worden. Zodoende kunnen items (artikelen, artiesten, festivals, tennislessen e.d.) in woord, beeld en geluid aan de agenda worden toegevoegd en via een app, en vervolgens via smartTV’s en alle andere mogelijke devices (inclusief print), worden weergegeven.

De titels die Asega Media uitgeeft worden nu ondersteund door een online kanaal, waarbij de magazines als app te downloaden zijn en de daarin geleverde content wordt ondersteund met extra informatie.

Voor Tennis Eiland resulteerde het project in een gestroomlijnde workflow waardoor nieuws, trainings- en lesinformatie op een juiste manier via apps verspreid kan worden.

Ook in de output van Festivallife.com kunnen nu alle items aan elkaar gekoppeld worden.


Het project werd uitgevoerd door Asega Media, Tennis Eiland en Festivallife.

Asega Media is een breed opererende organisatie op het gebied van media, met de focus op publishing, citymarketing, leisure en retail.

Tennis Eiland organiseert tennistrainingen en verzorgt lessen voor spelers in de top 50 categorie.

Festivallife richt zich op het verzamelen en publiceren van informatie over festivals en alle aanverwante zaken, met een 100% focus op mobiel.

terug 

E-learning en videoplatform

Twee ondernemingen ontwikkelden in collectief innovatieproject een cross-mediaal e-learning en videoplatform voor onderwijs en omroep.

lees meer >>> 

Platform en app voor MKB

Drie bedrijven ontwikkelden gezamenlijk een cross-mediaal platform en app voor zakelijke gebruikers en beslissers in MKB.

lees meer >>> 

Webplayer met e-commerce app

In een collectief innovatieproject ontwikkelde Rige Entertainment een app voor de ontsluiting van muziek- en radiogerelateerde mobiele content.

lees meer >>> 
       
 
 
Uitgeverij van de Toekomst | Stationsplein 28 | 1382 AD Weesp | T: 0294 - 41 09 19 | E: info@uvdt.nl | I: www.uvdt.nl


Disclaimer


© 2011, UVDT. All rights reserved.